En dagens – all about the lips

Här är en look från förra helgen, när jag åkte till Sephora i Nacka Forum i den naiva föreställningen att jag skulle kunna få brynen fixade där. Sephora i Nacka hade ingen brow bar, visade det sig, och brynbaren som fanns strax utanför Sephora var helt uppbokad, så jag fick gå in till Åhléns och köpa ett hemmafärgningskit och ta saken i egna händer. Dessa förvecklingar visste jag dock inget om när jag sminkade mig, så jag körde helt på läppar och lät både ögon och bryn vara osminkade. Om jag inte minns fel är det Bohemian Rose från IsaDora som jag har på läpparna här.

IMG_8180

1 tanke på “En dagens – all about the lips

  1. Ojoj, ja det populärt att gå på dessa Brow bars har jag sett! Men du har ju grymt fina ögonbryn av dig själv! 🙂
    Jag tycker Isadoras kollektion som kom i höstas är otroligt fin! Har använd läppstiften jättemycket, bla den vackra du bär upp så fint på bilden!
    Ha en skön fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.