L’Oréal Paris – Super Liner Black’n Sculpt

L’Oréal Paris har släppt en ny eyeliner med rund spets som sägs kunna ”skulptera ögat från alla vinklar”. Jag kanske är trög, men jag fattar inte riktigt vad de menar med det. Det låter som om L’Oréal tycker att de har löst ett problem åt mig, men jag förstår inte riktigt vilket. Jag ser snarare potentialen som ett roligt prickverktyg som kan användas i lite mer kreativa sminkningar, eller möjligtvis att dutta mellan ögonfransarna med för att täta till eyelinern längs fransraden.

L'Oréal Super Liner Black'n Sculpt

L'Oréal Super Liner Black'n Sculpt

Som ni ser är formulan väldigt lätt, och rinner ut lite i fina linjer, åtminstone om man överdoserar, dvs trycker för hårt och för länge, så det gäller att vara lätt på handen.

IMG_7984

Jag satte mig ner en kväll för att testa den här lite innan jag tvättade bort sminket för kvällen. Det började med några prickar längs fransraden och vips hade jag hela ögonlocket fullt av prickar. Resultatet blev lite ojämnt, och inget som jag skulle gå ut med direkt, men om inte annat funkar det här alldeles utmärkt som ett mindfulness-verktyg för oss som inte orkar målarböcker för vuxna.

Jag ska bara tillägga också att jag även har testat att göra en helt vanlig, rak eyeliner med den också, och det gick oväntat lätt, såvida man inte vill ha en supertunn linje, för det går icke med den sfäriska spetsen.

*Inlägget innehåller arbetsprover, vilket innebär att jag inte själv har betalat produkten. Mina omdömen om produkterna är dock alltid min ärliga åsikt, oavsett om jag betalat för produkten eller inte.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.