Charlotte Tilbury Matte Revolution – Red Carpet Red

Charlotte Tilbury Matte Revolution Red Carpet RedJag har tänkt visa er Red Carpet Red från Charlotte Tilbury i flera månader nu, men varje gång jag försöker fota det så flippar min systemkamera ur och förvränger den klarröda färgen till oigenkännlighet. Därför för ni nöja er med mobilbilder – för även om mobilkameran håller sämre kvalitet lyckas den åtminstone fånga den perfekta röda färgen betydligt bättre. Jag älskar Matte Revolution sedan tidigare, och ett av mina absoluta favoritläppstift är Walk of Shame i samma formula. Det inägget är dessutom ett av mina mest besökta inlägg, så det är inte bara jag som gillar det, tydligen!

 

20160116_104334 20160116_104323In English: I’m loving my new Charlotte Tilbury lipstick. The formula is Matte Revolution and the shade is Red Carpet Red. It’s the perfect red, and I love the formula. I also have the shade Walk of Shame in the same formula, which is one of my all-time favourite lipsticks!

2 tankar på “Charlotte Tilbury Matte Revolution – Red Carpet Red

  1. Helt rätt klarröd ton för mig personligen! Tyvärr har jag några röda feljlp som drar lite mot blått, gillar iiiinte! Extremt snygg är denna röda, särskilt på dig såklart!
    Men en undran, Matte – betyder det en helmatt som innebär någon torrare känsla? Avskyr när det känns som om mina läppar är helt torra. Troligtvis är det inte så med denna, måste ändå kolla med dig. För jag skickar gärna efter både denna röda och din andra mörkare färg du nämnde, otroligt fin den också! Så samfraktar gärna nästa gång du vill nätshoppa fr UK! ❤❤❤
    Ha en skön söndag fina du, kram!

    • Ja den är jättefin. Det fina i kråksången är att formulan är så pass krämig att den är riktigt skön på läpparna. Åtminstone jag brukar inte få problem med torra läppar när jag använder Matte revolution. Säger till när jag lägger nästa beställning! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.