The Palette Challenge: Marc Jacobs Style Eye-Con – The Dreamer

IMG_4370

Nu är det dags för den tredje paletten i min palettutmaning, som går ut på att använda varje skugga i varje palett jag äger innan jag köper en ny palett. Den här gången är det paletten Style Eye-Con i nyansen The Dreamer från Marc Jacobs som står på tur. Förra paletten jag visade upp var ju ett riktigt budgetkap, så för variationens skull tänkte jag ta en palett som är raka motsatsen till ett budgetfynd. Style Eye-Con-paletten har sju nyanser, så det är ingen jättestor palett, men ett par-tre looker ska jag nog kunna få till åtminstone. Vi mjukstartar med en riktigt ljus och skir sminkning med två av skuggorna, den korallskimriga nyansen näst längst till höger och den skimrigt krämfärgade skuggan (tredje från vänster). Enkelt men effektfullt för dagar när man knappt hinner sminka sig men ändå inte kan låta bli (vilket är typ varje morgon i min värld).

IMG_8018 IMG_8009

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.