Länkkärlek

Jag har uppdaterat min länklista och tänkte samtidigt passa på att tipsa om två av de länkar jag har uppdaterat.

Little Miss Consumer har jag följt sedan way back when, och nu har hon flyttat tillbaka från Daisy Beautys webbplats till egen domän igen. Hon bloggar om skönhet, genus, ångest och katter. Jag klagar inte.

Superficial Mickis har jag följt på Instagram ett tag nu, och blev glatt överraskad när jag såg att hon gått och blivit med blogg! Här kan du läsa om smink, hudvård och annat som faller under kategorin ytligheter. Mickis kommer under hösten att börja utbilda sig till hudterapeut, så jag ser fram emot en massa härliga hudvårdstips på bloggen framöver!

Nord & Francke är en blogg som jag upptäckte för ett tag sen, och att jag inte lagt till den i länklistan tidigare kan endast skyllas på ren och skär lättja. Det här radarparet skriver kort sammantaget om smink och kultur. Precis som jag! Fast ja, lite proffsigare då, eftersom de båda hör till journalistskrået. Älskar särskilt deras samtal om t.ex. Liv och Horace eller målaryoga.

2 tankar på “Länkkärlek

  1. Tack!!! Jag fastnade i din nya länk till Nord&Francke i minst en kvarts läsande när jag egentligen tänkte tala om att jag dregglar över dina bryyyn och fransar!! Vilken fantastisk duo! Ja alltså både länken och du! 🙂
    Insåg med ett hugg i magen hur mycket jag censurerar mig själv när jag skriver. Jag som hade vilda planer om Woolfs eget rum… Nåja, i väntan på den tid som flytt kan jag ju läsa en nyfunnen blogg tack vare dig! Det måste jag tacka för!
    Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.