The Palette Challenge: Marc Jacobs Eye-Con The Dreamer – Look 3

Äsch, vi kör väl en tredje look med Eye-Con-paletten när vi ändå håller på. Här har jag smackat på precis alla skuggorna på en gång. Den mörkbruna skuggan ser nästan khakifärgad ut med den ljust skimriga nyansen ovanpå.

IMG_8591 IMG_8609 IMG_8611Kan vi bara ta en stund och beundra mina nya långa fransar, courtesy of Magic Lashes?
IMG_8629Som sagt. Magic Lashes. Obs, jag är ej sponsrad för att skriva detta, och jag har köpt produkten för egna pengar. Hade jag fått betalt för att skriva om en produkt eller om jag fått produkten som pressprov hade ni vetat det. Här är det i och för sig både och, eftersom jag först köpte Magic Lashes (och det är det exemplaret jag har använt hittills), och sedan fick ett exemplar som arbetsprov på DB Expo. Men ja ja. Ni fattar. Och fransarna talar ju för sig själva.

IMG_8644

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.