De bortglömda sminkningarnas arkiv

Här kommer en sminkning som jag gjorde för ett bra tag sedan och helt enkelt glömde bort. Det känns som om det händer med ungefär varannan sminkning jag gör. Vilket i och för sig är helt ok, för när jag har lite idétorka är det bara att botanisera i bildarkivet så hittar jag garanterat något material som var tänkt att bli ett inlägg, men som aldrig riktigt kom så långt. En liten buffert, så att säga.

Det är egentligen ingen märkvärdig sminkning (eh, för det brukar ju mina sminkningar vara, eller?), men jag använder ganska sällan rosa på ögonen, så det var kanske därför jag ändå bestämde mig för att dokumentera. Det här är en skir och lite skimrig historia från BM beauty som jag knappt har använt alls. Jag tyckte nog att den var lite mesig när jag fick hem den, men tillsammans med en taupefärgad skugga i globlinjen tycker jag ändå att den kommer till sin rätt. Den har dessutom ett ganska kallt, nästan blått skimmer som jag gillar.

IMG_8688

IMG_8691

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.