Min andra IPL-behandling hos Acasia

Häromveckan var det dags för min andra IPL-behandling hos Acasia, och jag tänkte att jag skulle göra en liten avstämning så här i mitten av behandlingsperioden. Jag har inga bilder från själva behandlingen den här gången, eftersom det ändå bara skulle bli exakt likadana bilder som förra gången.

Efter den här behandlingen tyckte jag att mina pigmentfläckar under ena ögat blev mörkare, vilket enligt Kristin är normalt innan fläckarna börjar blekna bort. Det syns inte riktigt på bild, så ni får ta mig på orden, helt enkelt. I det inringade området ser ni mina pigmentfläckar. De är mer synliga i verkligheten än på bild, men jag hoppas att ni ser. Jag har dragit ned exponeringen i bilden så att ljuset inte ska slå ut fläckarna, om ni undrar varför bilden ser lite mörk ut.

IMG_8734 (2)

Jag har en behandling till, som jag ska göra om ett par veckor, och sedan får jag vänta och se några veckor efter det vad slutresultatet blir. När det gäller mina ytliga blodkärl runt näsan tycker jag att de har bivit mindre framträdande, även om de inte har försvunnit helt. Det är ju också ett knepigt område där kring näsan med veck och sånt. Utanför näsvecken tycker jag att jag knappt ser några ytliga blodkärl, men om jag verkligen sträcker ut huden och granskar själva vecket ser jag fortfarande några tydliga blodkärl. Men det är det väl troligtvis bara jag som ser, eftersom jag tvivlar på att någon annan känner sig manad att granska min näsa på så nära håll.

IMG_8738

Med mig hem fick jag Velvet Lashes, som är en ”light-variant” av Magic Lashes, kan man säga. Den har inte lika aktiva ingredienser som Magic Lashes, men ska göra fransar och bryn tätare och starkare med vårdande ingredienser som ricinolja, argannötolja och daikonextrakt (oljerättika). Detta ska bli jättespännande att testa, eftersom jag nu har fått riktigt långa fransar av Magic Lashes, men gärna skulle vilja ha dem lite fylligare också. Vi får se om Velvet Lashes lyckas med det!

IMG_8259

Första gången jag var på IPL-behandling på Acasia fick jag dessutom med mig Wonder Pearls hem. Jag har hört andra bloggare höja den här till skyarna och såklart blivit nyfiken, men så har jag tänkt: ”Ja ja, det är en mineralfoundation, hur stor skillnad kan det vara från de mineralfoundations jag redan har?” Eh, ganska stor tydligen. Alltså, jag har ju hört och sett och läst att Wonder Pearls innehåller mikroniserade pärlor, men jag hade inte riktigt tänkt på vad det innebär, och framför allt hade jag inte fattat att det skulle liksom … synas. Men det gör det. Jag får en jättefin lyster med Wonder Pearls, och den lägger sig väldigt lätt och naturligt på huden. Så där som alla alltid säger att mineralpuderfoundations ska göra men som aldrig gör det på mig. Men Wonder Pearls gör det alltså. Jag har inga bra bilder på Wonder Pearls in action, men så fort jag ordnat det ska jag visa er vad jag menar.

2 tankar på “Min andra IPL-behandling hos Acasia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.