The Palette Challenge – Art Deco Beauty Box Quattro

På Daisy Beauty Expo 2016 fick vi plocka ihop vår egen palett från ett gäng singelskuggor hos Art Deco. Ni kan ju tänka er besluts- och prestationsångesten inför att plocka ihop den perfekta färgsammansättningen. Jag försökte att plocka ut färger som jag inte redan har tjugo varianter av, och som jag kanske inte använder särskilt ofta när jag sminka mig. Tänka lite utanför lådan helt enkelt. Så här blev det i alla fall.

IMG_8271

Kameran plockade inte alls upp den ceriseröda färgen utan gjorde den mer tegelfärgad. Jag har försökt att redigera bilden så att alla färger ser så verklighetstrogna som möjligt.

IMG_8439
Här har jag använt den champagnefärgade och den ceriseröda skuggan och använt den kallt mörkbruna skuggan för att ge lite djup åt det hela. Får ta den ljusblå skuggan en annan gång.

IMG_8433 IMG_8469

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.