The Palette Challenge: Max Factor Eye Drama Kit – Opulent Nudes

IMG_8568
Nästa palett i min palettutmaning är Max Factor Eye Drama Kit i nyansen Opulent Nudes. Jag fick den på Daisy Beauty Expo 2016 och testade den för första gången häromveckan. Jag har använt alla fyra färgerna. Jag har hört många säga att de verkligen gillar den här. För mig kändes den lite … meh. Färgerna är lite trista tycker jag, och dessutom är de smala skuggorna så smala att det är svårt att få ner någon vettig pensel i dem. Formulan är väl ungefär vad man kan vänta sig för den prisklassen. Det är inget direkt fel på den, men kanske ingen wow-faktor, vare sig när det gäller pigmentering eller applicering. Fullt användbar, och om du verkligen behöver en uppsättning neutrala skuggor till ett bra pris (rekommenderat cirkapris är 149 kr) så go for it. Men jag skulle nog inte ha köpt den för egen del.

IMG_8722IMG_8721IMG_8708IMG_8709IMG_8720

2 tankar på “The Palette Challenge: Max Factor Eye Drama Kit – Opulent Nudes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.