Mary Lou-Manizer

Jag ska erkänna att Mary Lou-Manizer inte hör till mina favorithighlighters. Jag tycker att den är lite för pigmenterad och ligger lite ”ovanpå” huden, om ni förstår vad jag menar. Den syns lite för mycket, helt enkelt. Jag vill att min highlighter ska se ut som min egen hud, bara med lite mer lyster. Men tack vare att Mary Lou-Manizer är så pigmenterad funkar den desto bättre som ögonskugga. Formulan är mjuk och krämig och glider på fint på ögonlocken. Jag brukar använda den ensam för att ljusa upp ögonlocket, eller kombinerad med en lite mörkare skugga i globlinjen för lite mer definition, som här nedan.

IMG_8746 IMG_8748 IMG_8760

Som highlighter har jag använt Make up Stores High Tech Lighter. Den smälter in fint i huden och ser mycket mer naturlig ut, samtidigt som den ger en fin lyster.

2 tankar på “Mary Lou-Manizer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.