The Palette Challenge – Art Deco Beauty Box Quattro – Look 2

Jag tänkte att jag skulle testa den ljusblå skuggan i ögonskuggekvartetten från Art Deco jag plockade ihop på Daisy Beauty Expo. Och så fort jag började applicera den visste jag att det skulle bli en sextiotalsinspirerad sminkning. Den pastellblå färgen inbjöd till det, så att säga. Jag tog lite av den mörkbruna skuggan och gjorde en linje i globlinje, och målade en linje längs övre och undre fransraden som jag sedan knöt ihop i en liten vinge. Tjipp tjopp, klart!

IMG_8771Jag älskar nyansen, men hållbarheten var tyvärr inte den bästa. Efter ett par timmar hade färgen bleknat och förflyttat sig till resten av ansiktet. Jag hade en vit penna från HM som bas som jag inte testat tidigare, och den kanske skulle sitta bättre med en ordentlig primer under.

IMG_8774 IMG_8790 IMG_8791Ni får ha överseende med min man som har den olyckliga ovanan att dyka upp halvnaken i bakgrunden så fort jag plockar fram kameran. En vacker dag kanske jag lär mig att stänga dörren om mig också, men det kommer nog att ta ett tag.IMG_8798

2 tankar på “The Palette Challenge – Art Deco Beauty Box Quattro – Look 2

  1. Du inspirerar verkligen mig att ta fram paletterna igen, som helt plötsligt legat orörda en period. Denna look är riktigt fin, lekfull och kreativ, roligt att se! Måste ju ta fram min variant från Art Deco och skärpa till mig nu! 😉
    Helt otroligt vilka fransar du fått!! Det kommer jag aldrig att få, hur mycket Magic Lashes jag än dränker dem i! 🙂
    Kram!

    • Vad roligt att du blir inspirerad, det är ju precis det som är min ambition! Man har så många skatter där i lådorna som det är så lätt att glömma bort! Jag är superdupernöjd med Magic Lashes. Kommer aldrig att sluta använda det! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.