Vårsminkning

Nu när april är här och våren står för dörren plockar jag fram mina glada pasteller … Närå skoja ba. Vi kör en sotning till!IMG_9017 IMG_9019 IMG_9037 IMG_9011På läpparna har jag ett genomskinligt läppglans med lite skimmer i från Youngblood. Det följde med när jag köpte en highlighter därifrån och jag undrade vad sjutton jag skulle ha det till, jag som gillar matta, färgglada läppar. Men till en midnattsblå sotning är det jättesnyggt ju. Så har jag vidgat mina vyer ytterligare någon millimeter. Tänka sig.
IMG_8973 IMG_8976

6 tankar på “Vårsminkning

  1. Alltså, vad du är gör så blir det jättefint! Dina blåa ögon blir otroligt intesivt blåa, så vackert!

    Eftersom du inspirerade mig till min Art Deco-makeup (första gången sen jag fick den), så fick du ett omnämnande i dagens blogginlägg!

    Tack för att du fortsätter inspirera mig till nya sminkningar och inte bara sträcka mig efter same old!

    • Tack! Den mörkblå är krämskuggan Colour Essence från HM i nyansen After hours. Och så har jag ett glitter från Bellapierre. Plus lite andra skuggor som jag tonat ut med osv, men dem minns jag inte vilka de var 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.