Ännu en ”vårsminkning”

Jag fortsätter att vägra pasteller (inte för att jag har något emot dem, egentligen) och kör på mustigt och mörkt på läpparna. Jag fyllde i hela läpparna med läppennan Zinfandel från IsaDora och duttade på läppglanset Ruby från Nvey Eco mitt på underläppen för att ge lite mer liv åt färgen. Ruby har förresten använts flitigt här hemma de senaste veckorna. Jag är egentligen inte så mycket för läppglans – eller har inte varit åtminstone. Jag har tyckt att de oftast är kladdiga och färglösa och får mina läppar att se konstiga ut av någon anledning. Men det här gillar jag just för att det är ordentligt pigmenterat och inte så kladdigt, men ändå har en fin lyster. Jag gillar att använda det när jag har målat hela läpparna med en läppenna för att läpparna inte ska bli alltför torra eller för platta i färgen, utan få mer dimension. I den här sminkningen har jag det ovanpå läppennan Raspberry från Make up Store.

IMG_9061 IMG_9098 IMG_9102 IMG_9112

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.