The Palette Challenge: Shu Uemura Custom Quad

Jag plöjer vidare bland mina paletter, och häromdagen tog jag fram Custom Quad från Shu Uemura som jag köpte i Birmingham för ganska precis ett år sedan. Jag använde den lila skuggan över hela ögonlocket och duttade sedan lite av den rosa glitterskuggan ovanpå. När jag plockade fram paletten undrade jag i mitt stilla sinne varför i hela världen jag tyckte att den var värd att lägga så mycket pengar på just då. Sedan swatchade jag det rosa glittret och kom ihåg varför. Inga bilder i världen kan göra det här glittret rättvisa, så om ni vill se hur det ser ut egentligen, leta reda på en Shu Uemura-disk nästa gång ni är ute och reser, eller hör av dig till mig för tidsbokning.

IMG_9174 IMG_9195 IMG_9200Ni får ursäkta brynsituationen. Jag testar en ny brynprodukt – ett alldeles för slött och oprecist verktyg om du frågar mig. Varje gång jag använder den ser det ut som om en femåring har gått lös på mina bryn. IMG_9236

 

2 tankar på “The Palette Challenge: Shu Uemura Custom Quad

  1. Jag kan definitivt se varför du köpte denna lyxpalett! Det lila är jättefint och det rosa glittret lyfter hela ögonmejken till en annan nivå! Att du lyckas passa i alla färger är ett mysterium för mig!
    Kram fining!

    • Tack fina du! Ja den är verkligen fin. Ibland måste man bara plocka fram produkterna och känna lite på dem för att påminna sig själv. Det är därför den här palettutmaningen är så perfekt för mig just nu, när jag sparar ihop till renovering och inte gärna köper en massa nytt. Jag blir påmind om hur mycket fint jag redan har och hur långt jag klarar mig på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.