Zuii Organics Flora Satin Lip Colour – Sunset

IMG_9164Häromdagen fick jag hem ett flytande läppstift från Zuii Organics, ett ekologiskt märke som jag fick kontakt med på Daisy Beauty Expo i januari. Nyansen heter Sunset och är en varm rosa nyans som drar åt korall.
IMG_9162Flora satin Lip Colour är lättapplicerat och lätt att få jämnt. Det torkar inte matt som många andra flytande läppstift, utan har en ganska blank yta, utan att vara kladdigt som ett läppglans. Hållbarheten är ungefär som ett vanligt läppstift. Det sitter inte som berget, men det mattas ned och tonar bort snyggt utan att falla av i flagor som de här superläppstiften som sitter som ett pansar på läpparna brukar kunna göra. Nyansen är superfin, och jag tror att den kommer att göra sig ännu bättre när jag fått lite färg i sommar.
IMG_9170Applikatorn är platt och smidig, och gör det enkelt att fördela produkten jämnt över läpparna. Formen skulle av vissa kanske uppfattas som något ekivok, men om man bara lyckas hålla fantasin i schack är det inget som behöver störa det allmänna intrycket :).

4 tankar på “Zuii Organics Flora Satin Lip Colour – Sunset

 1. Roligt att Zuii lyfts fram mer! Detta gloss är dundersnyggt! Du behöver absolut inte vänta på någon sommarton i ansiktet för att bära upp det riktigt fint!
  Jag har haft en idé största delen av mitt liv om att jag inte alls passar i rosa, men en sån här nyans som går åt korall (my middle name…) vill jag direkt klicka hem! Jättefint!

  • Ja det känns som om de verkligen tagit ett steg framåt på sistone. Jag har bara testat den här produkten men är redan sugen på att testa mer. Nej ibland får man ju för sig att man inte passar i vissa nyanser. Jag och korall t.ex. fast jag tycker att det är så himla fint på andra (på dig till exempel). Men den här var inte fullt så varm som en renodlad korallnyans så den funkar även på min vinterbleka hy.

 2. Håller med Lotta om att du absolut kan använda den utan att vänta på solens strålar. Ser helt fantastiskt ut. Jag är en som inte passar i rosa toner men drar den åt det korall skulle det kunna gå. Men hur många läppstift, gloss kan man har 😉 har ju inte bara ett här hemma.
  Fast egentligen tror jag att man kan ha hur många som helst 🙂
  Hälsningar Mona

  • Tack snälla du! Ja den här är ett litet mellanting, inte en renodlad korallnyans, men ändå varmare än den ”typiska” rosa nyansen med blå undertoner. Lustigt vilket habegär man kan få, trots att man har så mycket redan ☺Jag är precis likadan. kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.