Aftonpsalm

Ni har säkert märkt att aktiviteten här har varit lite lägre än vanligt de senaste veckorna. Det har varit en lite omtumlande period, både yrkesmässigt och privat. Jag hade inte tänkt kommentera det här, eftersom jag gärna vill hålla mitt privatliv separat från bloggen. Samtidigt vill jag att ni ska veta varför jag inte är lika aktiv och varför det ibland tar lite längre för er att få svar på era vänliga och uppmuntrande kommentarer.

Det är mycket som förändras just nu. Bland annat kommer jag att börja frilansa igen från och med maj, så jag kommer att ha ett lite mer flexibelt schema, och kommer att förhoppningsvis även att finna mer tid och inspiration till bloggen.

I dag tar vi även farväl av en älskad moster som fick ge upp kampen mot cancern i påskhelgen. Hon var en riktig kämpe och stod emot in i det sista, men nu har hon fått frid. Ta hand om er och missa aldrig en mammografi eller en cellprovstagning. Och så fort något känns onormalt eller fel i er kropp – sök hjälp och ge er inte förrän ni får det.

Låt oss hedra ljusets kraft
och den goda tid vi haft.
Men nu vitnar än en alm
och den får min aftonpsalm.
– Ola Magnell, Aftonpsalm

2 tankar på “Aftonpsalm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.