Listan

Det har inte blivit så mycket smink den här veckan, eftersom så mycket har handlat om att komma igång med mitt företagande och mina nya kunder. Men nästa vecka ska allt vara som vanligt igen.

Ikväll ska jag och min man gå ut och fira framgångarna med både hans och mitt jobb. Jag har också satt mig ner och börjat på en lista över vad jag vill med mitt företag, och framför allt vad jag inte vill. Jag skulle egentligen ha gjort den listan innan jag kickade igång verksamheten, men det blev något av en rivstart den här veckan, så jag har faktiskt inte hunnit.

En låt som jag lyssnat mycket på under senvintern och våren är Korallreven och Vintergatan av Markus Krunegård. Den passar lite extra bra i dag och står på i bakgrunden när jag plitar ner väl valda punkter på min lista:

Gör en lista över sånt som jag vill ha
och sånt som jag mår dåligt av.
Det är mycket som måste bort,
många som måste bort.
Många som har missförstått,
som tror att det inte syns
hur deras hungriga ögon tänds
varje gång pengar nämns.
– Markus Krunegård, Korallreven och Vintergatan

 

2 tankar på “Listan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.