De bortglömda sminkningarnas arkiv

Det har inte varit så mycket smink i bloggen under april. Det beror inte på att jag inte har sminkat mig, för det har jag. Jag har också fotat mina sminkningar. Men där har det liksom tagit stopp. Jag har haft en massa bilder i kameran som inte har blivit vare sig överförda till kameran eller redigerade. Så nu har jag en hel hög med sminkningar att lägga upp här på bloggen.Jag börjar med den här lila historien som jag gjorde för några veckor sedan. Fråga mig inte vilka skuggor jag har använt, för det har jag tyvärr inget minne av.

IMG_9403 IMG_9424 IMG_9439

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.