Let’s talk business

Min första dag som frilansare klädde jag mig i kjol och blus och kände mig som en riktig affärskvinna. Jag höll sminkningen ganska enkel, för när en är entreprenör har en ju inte tid att sitta och pilla med ögonskuggor i regnbågens alla färger. Skoja bara, det finns det alltid tid för. Men i dag blev det ett skimrigt pigment och blå eyeliner. Det fick räcka. Håret orkade jag inte bry mig om, som vanligt.

IMG_9751 IMG_9764

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.