Tikei Eye shadow – Bliss

Jag hittade ett gäng ögonskuggsprover från Tikei, som jag beställde hem under en period när jag var mycket inne på mineralsmink. Jag hade glömt hur grymma deras skuggor är, och vilken fin lyster och pigmentering de har. Här är fantastiska gråbruna bliss, som är så vacker i all sin enkelhet. Jag blir nog kanske tvungen att köpa en fullstor variant av när testern är slut. Har ni testat ögonskuggor eller något annat från Tikei? Är ni sugna på att se fler nyanser?

IMG_9806

IMG_9799

IMG_9812

2 tankar på “Tikei Eye shadow – Bliss

  1. Visa gärna fler! Tikei har riktigt bra grejer och deras prover är generösa. Jag har två lila nyanser, paradox och ametist tror jag. Ursnygga! Blir mkt snyggt på locket, särskilt till gröna ögon!

    • Ja de räcker hur långt som helst. De lila skuggorna låter supersnygga! Men då kanske jag ska ta och visa upp de övriga skuggorna då också. Du får hålla utkik 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.