Cosmopolitan

När dagarna blir längre och solen tittar fram så brukar ögonskuggan Cosmopolitan från Make Up Store rotas fram ur gömmorna. Jag ägnar den sällan en tanke under vinterhalvåret, men frampå försommaren får den sin revansch. Här har jag använt den tillsammans med en mörkbrun skugga i globlinjen. På läpparna har jag duttat på Maybelline Color drama i nyansen Fab orange med fingrarna. Över det har jag lagt ett rosa läpplans, och vips så har jag lagom glansiga, koralliga läppar.

IMG_0165 IMG_0170

Ni får ha överseende med mina bråkiga bryn. Jag har några strån som på inga villkors vis vill ligga snällt längs med de andra, utan prompt ska upp och spreta. ingen bryngelé i världen kan hålla dem på plats. Jag får trösta mig med att med en sådan stark vilja kommer de att ta sig långt här i världen, eller vad är det man brukar säga?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s