No makeup makeup

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en skön midsommarhelg. Själv har jag mest tagit det lugnt med familjen och firat min storebror som fyller 40 år i dagarna. Jag har ju varit en längre tid i Hälsingland, eftersom vi håller på att renovera huset nere i Stockholm, men nu börjar tiden här uppe löpa mot sitt slut, och imorgon styr vi kosan ner mot staden igen. Byggarna börjar bli klara med sitt arbete nu, så snart ska vi ta vid och börja med finliret. Det ska bli så spännande att se hur det kommer att bli i vårt nya kök, som vi har drömt om och planerat i över ett år!

Men nu till dagens sminkning. Eller häromdagens sminkning egentligen, men hur som helst. Jag tänkte nästan inte lägga upp den här sminkningen, för den kändes lite för anonym. Den syns ju nästan inte. Men det kan ju vara det som är meningen ibland också. No makeup makeup är ju ett typiskt sånt där modeuttryck som det finns tusentals tutorials för. Nu har jag i och för sig inget emot att det syns att jag är sminkad – jag tycker snarare att det känns trist att lägga en massa tid på att sminka sig om det sen inte kommer att märkas. Men ibland kanske man vill att ens naturliga skitsnygga jag ska få skina igenom lite extra, som här till exempel. Lite skimmer på ögonlocken, lite färgad dagkräm eller BB cream eller vad det nu är. Ordentliga bryn, lite färg på läppar och kinder och så mascara. Och highlighter, alltid highlighter. En hel del produkter är det ändå, men ändå blir resultatet väldigt naturligt.

IMG_0186

Jag har märkt att jag oftare kör på den här typen av naturliga looker när jag är hos föräldrarna i Hälsingland. Inte för att det på något sätt känns konstigt för mig att vara sminkad till tänderna när jag är här. Men ändå väljer jag ofta lite lättare smink när jag är här uppe. Jag kanske omedvetet blir påverkad av närheten till naturen eller det faktum att jag tillbringar mer tid utomhus när jag är här? Jag vet faktiskt inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.