Midsommarlooken

Så här såg jag ut på midsommarafton. Jag gick ut hårt och satte håret i papiljotter och sminkade mig, men mot eftermiddagen började jag känna mig lite krasslig och bestämde mig för att bara stanna hemma och ta det lugnt i stället. Men jag fick ändå känna mig lite midsommarfin där jag satt i skuggan under äppelträdet och softade. Ett ganska skönt sätt att fira midsommar faktiskt, när det nu för en gångs skull var kanonväder. Jag fick inte riktigt till vitbalansen den här gången, så därav lite kajkiga bilder, men ni får hålla till godo.

IMG_0263 IMG_0266 IMG_0292

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.