Blå, grön och gul liner – och lite brynsnack

Jag skulle bara göra en blå eyelinervinge och skriva något om att blått är sommarens trendfärg. Så blev det så här. Nåväl, blått ÄR sommarens trendfärg, och här har jag blandad det med en grön och en gul skugga från Sleek-paletten Ultra Mattes V1. Den här looken funkar även för oss som har veckade ögonlock, så kallade ”hooded eyes”, eftersom den syns bra även när man tittar rakt fram.

Återigen får jag be er att bortse från mina bryn. Jag har låtit dem växa vilt i ungefär ett halvår nu för att kunna börja om från början, och nu börjar det bli dags att styra upp dem i den nya form som jag har tänkt åt dem. Jag är mäkta stolt över mig själv att jag hade självdisciplin nog att låta bli pincetten, men nu börjar det se så stökigt ut att jag nästan får panik. Jag har så långa strån i mina bryn, så när de får för sig att sticka iväg så märks det, om man säger så. De är dessutom svåra att hålla på plats när de väl har bestämt sig för att ströva iväg på egen hand. På bilderna nedan kan det se ut som att jag inte ens har försökt, men tro mig, jag har slitit som ett djur med bryngelé, men tvingats erkänna mig besegrad av det obevekliga brynet.

Jag hade tänkt besöka Benefits Brow Bar på Sephora på Biblioteksgatan, eftersom jag hört så mycket gott om dem. Har ni varit där, och blev ni nöjda?

IMG_0202 (2) IMG_0205

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.