Nytt från Nabla Cosmetics

När GLOSS of Sweden annonserade sin rea häromveckan bestämde jag mig för att ge mig en tillfällig dispens från mitt shoppingstopp. Jag har ju bestämt mig för att inte köpa mer smink, framför allt inte ögonskuggor, innan jag gått igenom det förråd jag redan har. Men eftersom jag länge tänkt köpa en Z Palette för att organisera mina singelskuggor lite bättre tyckte jag att det kändes motiverat att köpa det nu. Och så fick det slinka med några skuggor från Nabla cosmetics också,  bara för att jag måste veta vad hajpen går ut på.

Jag köpte puderskuggorna Pegasus och Madreperla och krämskuggan Pinkwood. Pegasis är en ljuvt pastellig duokrom skugga med ljust lavendelfärgad bas och ett varmt, gyllene skimmer. Madreperla är också duokrom och har en beige bas med ett gudomligt rosa skimmer. Pinkwood är en rosa-malvafärgad skugga, som jag tänkte skulle bli fin som bas under dessa skuggor. Vi tar en titt på swatcherna.

IMG_0209

IMG_0226Från vänster: Pegasus och Madreperla

IMG_0219Pinkwood

IMG_0228Swatchade på fingrarna

IMG_0233Swatchade på bar hud. Som ni ser blir resultatet ganska skirt. Jag rekommenderar att ni applicerar skuggorna med fuktad pensel. Då får man bättre intensitet, även om det inte direkt blir någon trilla av stolen-effekt då heller. Det här är nog den typen av skuggor som gör sig bäst på en mörkare och lite klistrig bas, exempelvis en svart ögonpenna eller en krämskugga.

IMG_0241
Från vänster: Pegasus, Madreperla och Pinkwood.

IMG_0245Pegasus på egen hand och över Pinkwood.

IMG_0246
Madreperla på egen hand och över Pinkwood.

Mitt första intryck är att båda puderskuggorna är jättefina, men nog behöver en lite klistrig bas för att komma till sin rätt. På egen hand blir de ganska mesiga, åtminstone om de appliceras på bar hud med torr pensel, vilket man i och för sig inte behöver göra. Pinkwood går på jämnt och fint, är lättjobbad och lätt att sudda. Min favoritkombo är Pinkwodd och Madreperla tillsammans. Snacka om att det rosa skimret kom till sin rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.