She’s alive!

Hej och hå, här har det ekat tomt de senaste dagarna. Jag har mestadels njutit av sommaren, försökt få ordning i huset efter byggkaoset och jobbat för glatta livet inför semestern. I kväll kommer min syster och hennes familj och hälsar på, och vi ska ta en liten tur med båten.

Har knappt hunnit titta åt mina sminkborstar de senaste dagarna, men här kommer en sminkning från häromveckan. Har ingen riktig koll på jag har använt, förutom att det som skimrar så inställsamt på det rörliga ögonlocket är ett av de grymma pigmenten från Sigil Inspired. Den föga inspirerande mascaran kommer från Maybelline och kallas The Falsies Push up Drama. Den kan ni skippa.

IMG_0374 IMG_0393 IMG_0319 IMG_0331Bjuder på en full face också, för den allmänna trevnadens skull.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.