Testar mina nya skuggor från Nabla

Här kommer en sminkning där jag har använt alla mina tre skuggor från Nabla, både krämskuggan och de två duokroma skuggorna. Jag blev tyvärr lite övertänd och smackade på de båda duokroma ganska okontrollerat och utan någon större precision, så de blandade ihop sig och blev en rätt så odefinierbar färg. Jag lovar att tygla mig bättre nästa gång. Men på bilderna nedan ser ni hur olika färgen (färgerna) ser ut beroende på vilket håll ljuset faller ifrån.

IMG_0260 IMG_0259

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.