Tre som tog slut – Urban Decay, Rimmel och bareMinerals 

Nu är det dags igen att visa upp tre produkter som har tagit slut den senaste tiden. Den här gången är det tre sminkprodukter: ögonskuggsprimern Eyeshadow Primer Potion från Urban Decay, mascaran Wonder’full från Rimmel och settingpudret Original veil från bareMinerals.


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
 

Det här är en klassisker som knappast behöver någon närmare presentation. Det är en av de första (om inte DEN första) primer som blev riktigt hajpad, och den är fortfarande en av de största, trots att så gott som alla sminkföretag numera har sina egna varianter av primers. Eyeshadow Primer Potion finns i en del olika färger och utföranden,men jag har använt originalvarianten. Den förlänger helt klart livslängden på skuggorna. Jag märker en stor skillnad på om jag har använt Primer Potion och om jag inte har använt någon primer. I förhållande till andra primers står den sig bra, men som många andra kan jag tycka att den gör det lite svårare att sudda skuggorna, eftersom den ”greppar tag” i skuggorna ganska ordentligt.

Köpa igen? Nja, inte än på ett tag. Jag är fortfarande på jakt efter primern som har hållbarheten hos EPP men som är betydligt lättare att sudda skuggorna över.

Rimmel Wonder’full Mascara

Den här mascaran är ungefär som den konstiga apostrofen mitt i produktnamnet: den gör varken till eller från. Förutom att fransarna blir svarta händer inte mycket alls när jag applicerar den här mascaran, tyvärr. Jag antar att det ska vara en volymmascara med tanke på namnet, men vill ni ha volym föreslår jag att ni söker er någon annanstans.

Köpa igen? Nope.

bareMinerals Original Veil

Det här har varit en sån här produkt som mest har legat och tagit plats i lådan. Jag köpte den för ett bra tag sedan, testade den och var av någon anledning inte imponerad. Men eftersom jag inte gärna slänger smink bestämde jag mig för att använda upp den och göra rum för nya förmågor. Och självklart upptäcker jag att jag faktiskt gillar det här pudret. Jag som gillar en lätt bas med mycket glow har haft jättestor glädje av Original veil de senaste veckorna. Pudret tar bort den värsta glansen men gör inte heller huden tvärmatt. Huden behåller tvärtom en viss lyster, och precis den sorts lyster som jag vill ha. Dessutom känns inte huden  torr och stramande under dagen, vilket annars är vanligt med andra settingpuder. 

Köpa igen? Inte helt omöjligt. Jag håller på och väljer vilket settingpuder jag ska köpa härnäst, och det här är en stark kandidat.

2 tankar på “Tre som tog slut – Urban Decay, Rimmel och bareMinerals 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.