Lavendel

Här är ännu en sminkning med lila, den här gången en lavendeltonad skugga kombinerad med en mörkbrun skugga i globlinjen. Jag säger inte så mycket mer om den, för nu tänkte jag ut och plocka hallon. Det får bli lite mer kortfattade inlägg på sommaren, eftersom jag gärna vill begränsa skärmtiden i den mån det går, samtidigt som jag vill ha en kontinuerlig uppdatering här inne. Blir det någon regnig dag så ska jag ta och försöka knåpa ihop något lite mer matnyttigt.IMG_0586

IMG_0588

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.