Fruktbröllop

Hej på er! Jag har njutit av semestern och inte ens öppnat min laptop den senaste veckan, vilket har varit väldigt välbehövligt. Semestern fortsätter i ytterligare en och en halv vecka, men jag ska försöka lägga upp någon sminkning här framöver. Sedan vädret blev lite svalare har jag fått tillbaka lusten att sminka mig igen, och jag har ett par  färdiga sminkningar på lut.

I dag ska jag dock fira vår fyraåriga bröllopsdag från morgon till kväll, från frukostbuffé via hotellunch till femrättersmiddag på kvällen. Sedan ska jag ägna en vecka åt att smälta all mat 🙂

IMG_5037

Foto: Elin Hellsén Passla

2 tankar på “Fruktbröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.