De bortglömda sminkningarnas arkiv, avsnitt sjuttioelva

Här är en sminkning som jag gjorde för några veckor sedan men tydligen aldrig kom mig för att lägga upp här, det har varit ett genomgående tema den senaste tiden. Mitt i den varmaste sommaren kände jag tydligen för att göra en riktigt murrig och mörk sminkning. Tja, varför inte? Jag försöker komma ihåg vad jag har använt, men minnet gäckar mig. Färgerna är dock inte unika på något sätt så den som vill återskapa looken kan lätt göra det med liknande färger, som många nog redan har hemma eller lätt kan få tag på.

IMG_0830 IMG_0834 IMG_0841 IMG_0854

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.