På andra sidan

Hej och hå! Jag kastade mig visst in i första jobbveckan efter semestern med huvudet före och fick lite tunnelseende. Förutom att jag har börjat jobba har vi också tagit upp renoveringen igen, så det håller jag på med på kvällar och helger. Nu är jag i alla fall på andra sidan av min första jobbvecka efter semestern, och även om det har varit intensivt har det varit väldigt roligt.

Här är i alla fall en sminkning som jag gjorde sista semesterveckan, med en mossgrön skugga mitt på det rörliga ögonlocket och en ljusbrun skugga som övergångsfärg upp mot brynet. Jag älskar grönt, men använder det nästan aldrig i sminkningar. Det är något med gröna skuggor som gör att de alltid ser så himla snygga ut i paletter, men när jag väl får dem på ögonen tycker jag nästan alltid att min hy ser helt konstig ut. Den här funkade dock hyfsat bra med övergångsskuggan. Jag kanske får öva mig i att hitta gröna nyanser som jag trivs i och lägga dem på ett sätt att jag känner mig bekväm med det.

IMG_0948 IMG_0953 IMG_0961

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.