Tre som tog slut: EVY, Depend och Matrix

IMG_0969

Jag har haft en hel hög med nästan-tomma förpackningar stående hemma hos föräldrarna, där jag tillbringat en stor del av semestern. Så i sommar har jag gett mig den på att använda upp dem så jag får rensa undan lite i skåpen. Jag har fått en hel hög med tomma förpackningar på några veckor, och här är tre av dem: EVY Sunscreen Mousse, Depend Nagellacksremover och Matrix Vavoom Freeze Spray.

EVY Sunscreen Mousse
Den här är faktiskt inte något som har stått och samlat damm i skåpet, utan den är ny för säsongen. Det är en solskyddsfaktor i mousseform, och den har satts ordentligt på prov den här fina sommaren. Jag har inte bränt mig en enda gång, trots många långa dagar på stranden. Nu sitter ju jag ofta i skuggan, men jag har även suttit en hel del i stekande sol med den här också, och det har gått bra det med. Den sitter bra, men jag rekommenderar ändå att du smörjer in dig igen med några timmars mellan rum och efter bad. Konsistensen är ganska klibbig, så inget jag direkt rekommenderar för sandstranden. Det är märkligt, för den marknadsförs just som oklibbig, men jag tycker inte att den riktigt sjunker in i huden. Inget som störde mig nämnvärt, men kan vara värt att nämna. Pris: ca 150 kr för 100 ml.

Depend Nagellackremover
Jag tänkte nästan inte ens ta med den här för hallå, alla vet väl vad det här är och hur den funkar. Men jag gör det ändå. Precis som det står på förpackningen tar den här removern bort nagellacket supersnabbt. Nackdelen är att den torkar ut mina naglar som sjutton. Jag använder hellre en mildare remover som är skonsammare mot naglarna, även om jag måste jobba lite mer för att få bort allt nagellack. Depends O2-remover till exempel. Pris: ca 30 kr för 100 ml.

Matriz Vavoom Freeze Spray
Det här har varit en sån där typisk evighetsprodukt som aldrig har tagit slut. Främst för att jag i princip aldrig använder spray, men också för att när jag väl gör det så behövs inte särskilt mycket för att det ska ge stadga och hållbarhet åt mina små försök till frisyrer (som inte är många). Jag är som ni kanske märker ingen hårstylingfantast, så jag är kanske inte den bästa att betygsätta ett hårspray. Men, som sagt, för mina blygsamma behov funkade den här utmärkt. Mild och behaglig doft har den också också, vilket inte är en självklarhet när det gäller hårspray. Pris: ca 50 kr för 100 ml.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.