Liten uppdatering

Hejsan! Som ni kanske har märkt har det varit lite lugnt här inne sedan jag kom tillbaka från semestern. Dels har jag haft mycket jobb, dels har vi jobbat som tokar för att bli klara med det sista på renoveringen. Nu är det äntligen klart och både köket och hallen är i ordning. Älskar vårt nya, färgglada kök så mycket och det blev precis som jag ville ha det fast bättre. Jag älskar burspråk och har saknat det vi hade i vår lilla etta, så jag är jätteglad över att vi äntligen har ett sådant i vårt kök.

Sedan har det hänt lite mer bakom kulisserna också. Den här veckan blev det klart att jag har fått ett jobbuppdrag som tar mig till London i tio veckor. Jag åker redan i morgon, så det är snabba puckar. Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till London och är SÅ glad att jag valde att börja frilansa igen så jag kan hoppa på sådana här uppdrag med så kort varsel. 

Har en känsla av att jag kommer att hänga i Covent garden rätt så mycket. Varje gång jag är där har det ploppat upp någon ny, rolig sminkbutik. När vi var där i november var Charlotte Tilburys flaggskeppsbutik under uppbyggnad. Den ska garanterat få ett besök!

2 tankar på “Liten uppdatering

    • Tack snälla du! Ja det passade bra med ett litet äventyr nu när renoveringen är klar. Och vi är jättenöjda med köket. Har lejt bort det mesta, men det har varit en hel del fix ändå. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.