Nu har jag kommit i ordning lite här, så jag tänkte titta in och säga hej. Jag hittade en Kiko-butik i området som jag bor i, så det har redan blivit lite sminkshopping. Jag ska visa det vid ett senare tillfälle.

Jag har inte med mig någon kamera, och dessutom är det totalt kasst fotoljus i lägenheten jag bor i, så det blir nog svårt att få till några sminkbilder de kommande veckorna. Jag byter lägenhet om en vecka, så jag får se om det blir bättre ljus i den lägenheten. Då kanske det är värt att släpa med systemkameran från Stockholm nästa gång jag är hem och hälsar på. Tills dess får jag bjuda på mobilbilder och sminkningar som jag gjorde innan jag åkte men inte hunnit lägga upp ännu. Som den här till exempel:

img_1230

img_1227img_1235img_1257

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.