Nytt från NYX – Ultimate Palette – Warm Neutrals

img_1272Just det – det här är paletten som ni har sett i en mängd bloggar de senaste veckorna, NYX Ultimate Palette i färguppsättningen Warm Neutrals. Jag blev sugen på den den första gången jag såg den, men eftersom jag bestämt mig för att hejda mig lite med ögonskuggepaletterna har jag inte köpt den. Men för varje gång jag sett den i en blogg har den ropat ut till mig, och förra veckan kunde jag inte stå emot längre. Varenda färg i hela paletten är snygg, och dessutom är den ett riktigt kap – bara drygt 200 spänn för 16 färger. Visst är skuggorna små, men jag tror inte att jag kommer att använda slut på någon av dem inom den närmaste framtiden i vilket fall.

Det kompakta formatet är dessutom perfekt på resan. Med det stora nyansutbudet och blandningen av matta och varma skuggor behöver du knappast ha med dig något annat i ögonskuggsväg. Den mörkaste och kallaste bruna funkar dessutom som brynfärg för den nyans jag har på brynen just nu. Det enda jag saknar är en svart skugga. En ögonskuggepalett behöver en svart skugga för att vara helt komplett, kan jag tycka. Förutom det är det här den perfekta varma paletten. Jag har inte testat alla skuggor ännu, men en hel del, och de jag har testat har varit väl pigmenterade och lättjobbade. Jag har inte swatchad skuggorna, eftersom det redan finns så många swatches av mer begåvade swatchare än jag, t.ex. här.

Jag ser fram att använda den här i höst, och jag ska försöka få till några sminkbilder där jag använder den här.

2 tankar på “Nytt från NYX – Ultimate Palette – Warm Neutrals

  1. Pingback: Ny favorit: Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick | Culture of make-up

  2. Pingback: Fab orange | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.