Lipstick Queen – Sinner – Wine

She’s alive! Jag tog en liten paus från bloggyn några dagar, men nu är jag tillbaka igen! Tänkte bara visa upp ett läppstift som jag köpte när jag var på Sephora och fixade brynen senast. Så kul att Lipstick Queen har börjat säljas på Sephora. Tidigare har de bara funnits på COW parfymeri i Stockholm, som visserligen ligger ett stenkast från Sephora, men ändå, roligt med fler försäljningskanaler. Jag har faktiskt aldrig testat något från Lipstick Queen, så det här är verkligen ett första intryck.  img_1325Jag valde ett läppstift ur serien Sinner som beskrivs som ett matt, heltäckande läppstift med 90 procent pigment. Formulan är väldigt mjuk och krämig och påminner om Charlotte Tilburys Matte Revolution-serie. Om man applicerar ett tjockt lager på en gång kan det halka runt lite på läpparna, så jag brukar applicera, bita av och sedan dutta på lite mer för att få upp täckningen igen. Jobbar man i tunna lager brukar det gå bra. Än så länge har jag ingen bra bild på hur läppstiftet ser ut på, och swatchen är en aning missvisande. Färgen är mörkare och mer Bordeaux-färgad än den ser ut på bilden nedan. Men här får ni en uppfattning om finish och pigmentering i alla fall. Jag minns inte exakt vad jag fick ge för det här, men det låg på 200-nånting. Lipstick Queen är inget budgetmärke precis, och det här var en av de billigare serierna från märket.img_1338

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.