Tre som tog slut: Pixi och B.O.N

img_0974Dags att titta på tre produkter som har tagit slut igen, den här gången från Pixi och BON. Observera att länkarna i inlägget inte är annonslänkar, jag lägger bara in dem som referens så att ni ser var jag har fått mina prisuppgifter.

Pixi Glow Tonic
Det här är produkten som alla verkar älska, med några få undantag. Själv är jag lite så här .. mjäh. Jag kan inte säga att Glow Tonic gjort något dåligt med min hy. Men jag har inte direkt sett av någon anmärkningsvärd förbättring. Nu har jag i och för sig varit ganska noggrann med att exfoliera regelbundet sedan innan, så min hy var inte direkt oren när jag började använda den. Jag kände dock inte heller att jag klarade mig längre mellan mina ordinarie, mer kraftfulla exfolieringar när jag använde den här. Och märkte inte heller någon direkt försämring när jag slutade använda Glow Tonic. Eller gjorde jag det? Nu när jag tänker på det har min hud varit lite knottrigare än vanligt på sistone, men jag har tänkt att det berott på andra saker, vilket det kanske gör … Hm, måste kanske köpa en ny flaska och testa igen.

Pris: 299 kr på eleven.se
Köpa igen: Nja, kanske det, mest av nyfikenhet

Pixi Hydrating Milky Mist
Det här är en fuktgivande och lugnande ansiktsspray som är skön att spreja i ansiktet efter rengöring. Den innehåller bland annat hyaluronsyra, provitamin A och linolsyra och ger huden en välbehövlig fuktdos före applicering av serum. Den har också hög halt av glycerin, vilket gör att den funkar bra att spreja över ett sminkat ansikte om man vill få pudret att liksom ”smälta” ihop med resten av underlaget. Jag gillar den, men tycker att den är lite dyr (279 spänn för ynka 80 ml), så jag kommer nog inte att köpa om den i första taget.

Pris: 279 kr på eleven.se
Köpa igen: Inte i nuläget.

BON Moisturising Cleanser
Det här är en löddrande rengöring, vilket jag vanligtvis brukar hålla mig långt ifrån, eftersom löddrande rengöringar ofta torkar ut huden. Den här är dock mildare än de flesta andra löddrande rengöringar jag testat, och den tar bort smink bra. På sommaren har den här funkat hur bra som helst, men på hösten och vintern börjar min hud att strama alltför mycket efter att jag har använt den här. En bra sommarrengöring alltså, men moisturising? Nja. För någon med fet hy eller blandhy är dock det här ett prisvärt alternativ.

Pris: ca 99 kr på lyko.se.
Köpa igen: Troligtvis inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.