En dagens

Hej hej! Hoppas ni har haft en fin helg. Själv har jag haft min man här på besök och vi har firat min födelsedag i helgen, därav min frånvaro här inne. Jag tänkte att jag skulle titta in och bjuda på en liten sminkbild bara, innan jag måste kila till jobbet.

Det blir inte så mycket sminkbilder numera, eftersom jag 1) inte har min systemkamera med mig och 2) har typ noll ljus i min lägenhet. men här kommer ett par halvtaskiga mobilbilder från någon vecka sedan, när jag kände mig lite så där lagom sober och tyckte att jag behövde föreviga det.2016-09-19-12-13-47

2 tankar på “En dagens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.