Real Techniques Diamond Sponge och Miracle Sculpting Sponge

När jag var inne på Boots häromdagen kunde jag inte låta bli att leta upp de nya sminksvamparna från Real Techniques – Diamond Sponge och Miracle Sculpting Sponge.2016-10-04-11-57-50Diamond Sponge är, förutom grymt snygg, praktisk för att applicera foundation. Med den stora platta ytan kan du jobba upp täckning ganska snabbt, och med spetsen kommer du åt i vrår som du inte kommer åt annars, t.ex. ögonvrån, näsvingarna och liknande.
2016-10-04-11-58-49

Miracle Sculpting sponge är två applikatorer i en, kan man säga. Den stora delen funkar bra för att applicera foundation i hela ansiktet eller krämrouge på kinderna osv. Den lilla delen funkar perfekt som ett handtag när du använder den stora sidan, men är också perfekt när du vill jobba in concealer under ögonen eller jämna ut concealer runt näsan.

Jag är jättenöjd med dessa båda svampar, och jag rekommenderar att de används blöta. Då blir det lättare att arbeta ut produkt på huden, och dessutom suger en fuktad svamp inte i sig lika mycket produkt som en torr svamp gör. Jag kan inte jämföra de här svamparna med Beautyblender, eftersom jag aldrig har använt en Beautyblender, men jag tycker att dessa ger ett jämnt och fint resultat och är smart utformade för att kunna användas på flera olika sätt. Diamond Sponge kostar 12 pund och Miracle Sculpting Sponge kostar 5,99 pund på Boots.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.