Nyshoppat

2016-10-30-13-54-52Jag upptäckte häromveckan att jag bor bara ett stenkast från en stor Space NK-butik, och förstår inte hur jag har kunnat bo här i flera veckor och totalt missat det. Förra helgen gick jag och botaniserade där, och kom ut med det här: ett kit med tre läpp- och kindpennor från Nudestix, serum från Rodial, rengöringsborsten Foreo Luna Play, och ett kit med Laura Merciers Caviar Sticks i fyra färger. Jag har inte kvittot till hands, men om ni undrar över priser är det nog relativt lättgooglat. Ni får ursäkta att jag inte orkar göra det åt er, men jag har jobbat ca 12 timmar i dag, så jag tar mig rätten att vara lite lat :).

2016-10-30-13-58-57Rengöringsborsten Foreo Luna Play2016-10-30-14-02-37Minivarianter av Laura Merciers Caviar Sticks i nyanserna Rosegold, Amethyst, Aubergine och Tuxedo2016-10-30-14-04-32Serumet Rodial Dragon’s Blood XXL Advanced Sculpting Serum

2016-10-30-13-57-38
Nudestix i nyanserna Pulse, Sin och Raven

Jag gjorde nyligen en look med Laura Mercier-pennorna, som jag kommer att visa inom kort. Jag har Caviar Sticks i två nyanser sedan tidigare och gillar dem skarpt, så jag blev jätteglad när jag såg den här prisvärda förpackningen.

Nudestix har jag hört mycket om, men har aldrig provat, så jag var mycket spänd på att prova dessa. Två nyanser är matta och en (den beiga) är lite glansigare. Alla ska gå att använda på både kinder och läppar. Jag har testat de två matta som både rouge och läppstift, och de funkar utmärkt till båda. Den glansiga vet jag inte om jag skulle vilja ha på kinderna, dessutom är det inte en färg som jag vanligtvis använder till rouge, så den får bli en läpprodukt, helt enkelt. Men en riktigt bra sådan är det. Jag blev nästan lite förvånad över hur mycket jag tycker om den. Just den här typen av nudenyanser brukar få mig att se halvdöd ut, men den här är riktigt snygg mot min hudton, och den lite glansiga finishen ger lite mer liv åt läpparna och gör att de ser lite fylligare ut. Jag funderar nästan på att köpa just den pennan i fullstorlek, för har jag väl hittat en nudenyans som jag gillar gäller det att bunkra upp!

Som sagt, bilder med Caviar Sticks kommer inom kort, och jag när jag har testat rengöringsborsten och serumet lite ordentligare kommer jag att dela mina tankar om dem också. Swatches på läppennorna kommer också någon gång i sinom tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.