Daisy Beauty London 2016

Jag har haft så mycket i veckan att jag helt glömt bort att berätta att jag blivit bjuden på konferens här i London med Daisy Beauty. Två hela konferensdagar fullspäckade med ingrediensnörderi, spännande nyheter och härligt umgänge. Och alltså, jag vet att jag tjatar om det här, men förlåt för taskiga mobilbilder. Jag saknar inte mycket här i London, men min systemkamera är en av de få saker som jag verkligen, verkligen saknar, särskilt vid sådana här tillfällen. Återföreningen i början av december kommer att bli ljuv och slightly inappropriate.2016-11-11-08-40-51Nåväl, konferensen började i arla morgonstund då vi blev välkomnade av Kicki och Sam, som berättade om historien bakom Daisy Beauty och hur det hela började. Det var första gången jag hörde hela den storyn, så det var jätteroligt att höra. Jag är så imponerad av hur de har byggt upp Daisy Beauty från grunden och gått från klarhet till klarhet.2016-11-11-09-57-54Sedan tog L’Oréal över, och Jana berättade om marknadsundersökningar som avslöjar trender på marknaden, med fokus på den svenska marknaden, och hur de utifrån den kunskapen väljer ut vilka produkter som ska lanseras i Norden. Jätteintressant!

2016-11-11-10-53-08Sedan fick vi se några nyheter som släpps i början av nästa år, bland annat de här gelrengöringarna som alla innehåller tre olika sorters leror. De olika varianterna har sedan berikats med antingen eukalyptus (mattande), kol (lystergivande) eller röda alger (utslätande, gör porer mindre synliga).2016-11-11-10-57-13En rengöringsserie för känslig hy berikad med ros och jasmin är också på väg.

2016-11-11-12-06-20Sist men inte minst fick vi se ett gäng makeup-nyheter, bland annat en primer …2016-11-11-12-08-56en ögonskuggepalett (som inte alls kommer till sin rätt i den här mobilbilden, sorry) …2016-11-11-12-18-54… läppstift och eyeliner i begränsad upplaga …2016-11-11-12-19-33… och en läppalett.2016-11-11-14-09-45Nästa företag ut var Apoteket, som presenterade Apolivas nya rengöringsserie. De har gjort sin rengöringsserie mer enhetlig, uppdaterat förpackningarna, omformulerat någon av de tidigare rengöringarna och dessutom tagit fram flera nya rengöringar. Dessutom håller de på att uppdatera Apolivas makeup-sortiment, som vi också fick en sneak peek på. Det ser jag verkligen fram emot att titta närmare på längre fram!

2016-11-11-15-34-44Sist ut för dagen var märket The BrowGal, som presenterades av märkets grundare, bryngurun Tonya Crooks. Hon berättade om sin bakgrund, hur märket kom till och presenterade sina produkter.2016-11-11-16-15-22Sedan demonstrerade hon produkterna på Kakan, och halva konferensgänget flockades i en ring runt dem och följde fascinerat varje liten rörelse. Det gäller att hålla ögonen öppna när ett riktigt proffs är i farten. Själv höll jag mig lite i bakgrunden pga får ångest av att trängas, men jag lärde mig mycket från min plats också.

Och det var första dagen. Intensiv, rolig och lärorik. Jag har fått med mig en hel del arbetsprover, så jag ska gå igenom dessa och skriva lite ordentligare om dem när jag hunnit samla mig.

2 tankar på “Daisy Beauty London 2016

  1. Otroligt spännande att få lyssna på så många proffs och få se alla nyheter! Så glad att du var i London redan! Du får berätta mer framöver om allt fint! Låter som en intressant utveckling av många företag.
    Kram på dig!

    • Ja det var superkul! Jag missade tyvärr den andra dagen eftersom jag inte mådde så bra, men är så glad att jag kunde vara med på fredagen. Kommer garanterat skriva mer om nyheterna! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.