Laura Mercier Caviar Sticks

2016-10-30-15-51-51Jag lovade er ju att visa mina en sminkning med mina nya Caviar sticks, så här kommer en sminkning som jag gjorde för några dagar sedan. Här ovan ser ni de fyra färgerna Rose Gold, Amethyst, Aubergine och Tuxedo. I sminkningen nedan har jag använt alla utom Rose Gold, som jag inte riktigt tyckte passade ihop med de andra. Formulan på Caviar Sticks är pigmenterad och lätta att applicera och sudda ut. De är krämiga, men torkar efter en stund och sitter bra. Om jag inte använder primer under samlar de sig i vecken på mina ögonlock, men det gör alla skuggor på mig, så jag har alltid primer under alla ögonskuggor, oavsett.2016-10-30-16-50-15-22016-10-30-16-49-31-2

2 tankar på “Laura Mercier Caviar Sticks

  1. Men oj så otroligt snyggt du gjort, och är! Jag är såld på dessa jag också men har bara den gröna och vinröda än så länge. Lite likt By Terrys dito, men undrar om inte LM är bättre!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.