Illamasqua Vanitas Rose Gold Palette

2016-11-07-11-07-38Jag var på Debenhams häromdagen och skulle kolla in den senaste Naked-paletten från Urban Decay. Jag blev dock inte helt impad av den och bestämde mig för att inte köpa den där och då. Däremot gick jag förbi Illamasquas disk och råkade fastna för den här, Rose Gold Palette.2016-11-07-11-07-31Det var något med den här paletten som fångade mig uppmärksamhet. Många paletter som jag kikar på nuförtiden känns som om jag har sett dem i olika varianter hundra gånger förut. Men det var något med färgkombinationerna som gjorde att den här stack ut lite ur mängden. Flera nyanser här är unika för min sminksamlig, dvs, jag har inte redan några liknande skuggor. Jag kommer inte att swatcha den här paletten, eftersom jag hatar att swatcha och fota swatches, det blir aldrig bra. Men här finns swatches för den som är nyfiken. Paletten kostar 44 pund och är tyvärr slutsåld på Illamasquas hemsida. Debenhams och Selfridge’s verkar dock ha några kvar i lager.

Här nedan ser ni en sminkning med de fyra ögonskuggorna längst ut till höger, som heter Bronx, Wolf, Terra och Obsidian. Nu lyckas inte min mobilkamera fånga upp färgerna som en riktig kamera skulle ha gjort, den roströda färgen är mycket mer framträdande i verkligheten. Men skuggorna är i alla fall välpigmenterade och lättjobbade, och jag ser fram emot att skapa fler looker med resten av skuggorna i paletten.

2016-11-12-14-01-52

1 tanke på “Illamasqua Vanitas Rose Gold Palette

  1. Pingback: The Palette Challenge 2017 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.