GHD Paddle Brush och Advanced Split End Therapy

Jag missade tyvärr andra dagen av Daisy Beautys Londonevent, eftersom jag inte mådde så bra. Därmed missade jag även GHD:s presentation. De var dock snälla nog att lämna kvar en påse med arbetsprover åt mig, som jag kunde hämta upp en annan dag. I påsen låg en paddelborste, en miniversion av Advanced Split End Therapy och ett fint litet halsband.
2016-11-16-10-39-37Paddelborsten passar bra till medellångt och långt hår, och den har gjort det betydligt lättare för mig att föna håret. Jag har aldrig varit särskilt flink med rundborsten, och tycker att det är betydligt lättare att få ett fint resultat med den här. Eftersom den är så bred får jag med mycket hår på en gång, och det går snabbt. Håret blir rakt och slätt, och jag känner inte att jag nödvändigtvis behöver komplettera med plattången. Nu har jag ganska rakt och lättformat hår från början, men ändå. Skillnaden mot att använda en rundborste är såklart att du har större möjligheter att forma håret och få upp volymen i det. Men om man bara vill få det att se slätt och hyfsat välputsat ut så är det här ett jättebra och enkelt alternativ. Den kostar drygt 200 kronor och finns att beställa i olika nätshoppar.2016-11-16-10-43-05GHD Advanced Split Ends Therapy har jag sedan tidigare, och gillar den. Den skyddar håret vid värmebehandling och jag upplever att håret även blir lent och lättstylat. En förpackning i fullstorlek kostar ca 350 kr för 100 ml.2016-11-16-10-37-08Med i presspåsen låg även en liten ask med ett halsband med mitt namn på. En himla trevlig och personlig touch, tycker jag. Halsbandet är från företaget Littlesmith, som är brittiskt såvitt jag förstår. Riktigt gulligt, och jag har använt det ofta sedan jag fick det.2016-11-16-10-38-332016-11-24-12-02-42Så här ser mitt hår ut efter att jag har applicerat Advanced Split End Therapy och sedan fönat det med hjälp av paddelborsten. Bortse från det faktum att jag inte har någon frisyr, på grund av att jag inte har klippt mig på ett halvår.

2 tankar på “GHD Paddle Brush och Advanced Split End Therapy

  1. Åh vilket vackert hår du har! Passar jättebra i längre hår, likväl som kortare. Allt är såklart fint på en skönhet. Jag känner att jag borde investera i bättre hårborstar och dessutom rengöra de jag har mycket oftare. Men ibland undrar jag om dyrgripar som Mason Pearson runt tusenlappen gör stor skillnad? En historia på 150 år är kanske värt det, fast jag har svårt att motivera ett sånt köp.
    Hoppas allt är bra med dig, trevlig adventhelg Therese! Kram!

    • Tack fina du! Jag är också jättedålig på att investera i borstar. Jag tror faktiskt att alla borstar jag har är antingen gift with purchase eller pressprover 🙂 Jag ska aldrig säga aldrig, men jag tror nog inte att jag kommer att investera i några dyra borstar, som Mason Pearson, mest för att jag vet att jag ändå är så ointresserad av hårstyling, och är man det spelar det ju inte så stor roll vad man har. Däremot investerade jag i en plattång från HH Simonsen för ett tag sedan, och det har gjort att jag kan platta håret på typ en minut och se någorlunda stylad ut med minimal insats, så det var en investering väl värd pengarna. Men dyra hårborstar? Njae …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.