Glad första advent!

Hej på er! Hoppas ni har en fin helg och en rofylld första advent. För mig är det den sista helgen här i London eftersom jag åker hem på torsdag, så jag tänker ta det lugnt och bara njuta av den här staden i det fina vädret. Det är helt otroligt vilket fantastiskt väder det har varit den här hösten!

När jag kommer hem ska jag packa upp alla mina saker, göra huset julfint och vila upp mig lite. Det har varit tre mycket roliga och utvecklande månader, men även intensiva med mycket nya intryck och hårt arbete. Men så fort jag har fått en chans att andas ut har ska jag visa upp saker jag köpt här, ge några av mina Londontips och äntligen, äntligen fota lite sminkningar till bloggen igen! Det har varit mycket svårt här, eftersom jag har typ inget dagsljus i lägenheten och dessutom inte har haft min systemkamera på hela den här tiden. Dessutom har internet varit minst sagt svajigt här i lägenheten, så det här med att lägga upp bilder har varit något av en utmaning. Vi får se om det blir några fler inlägg under tiden jag är kvar här, annars ses vi i Sverige!2016-11-25-13-02-56

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.