Hemma bäst

Efter tre månader i London är jag äntligen hemma igen. Det känns som en evighet sedan jag var här. Kvällen innan jag åkte till London i september badade jag i sjön nedanför oss. Nu är både sjön och hamnen täckta av is.

Nästan svårt att tänka sig att det varit så varmt för ”bara” tolv veckor sedan. 

Sedan jag kom tillbaka har jag tillbringat dagarna med att packa upp, tvätta kläder, julpynta huset och fota produktbilder. Känns underbart att vara tillbaka hos min systemkamera! Ifall ni inte hade märkt att jag har saknat den de senaste månaderna …

Bara jag hunnit redigera alla bilder och fått ordning på alla produkter ska jag visa lite fina nyheter, och dessutom göra lite sminkningar med dem. Åh vad jag har saknat mitt sminkbord och att sminka mig i dagsljus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.