Daisy Beauty Awards 2017

jury_lilaJag har fått äran att sitta i juryn för Daisy Beauty Awards i år igen, den här gången i kategorin Årets bästa läppis. Finalisterna är:

MAC Liptensity Lipstick
Verso Lip Serum
Urban Decay Vice Lipstick
Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick
Giorgio Armani Lip Magnet

Lustigt nog är samtliga dessa produkter sådana som jag läst mycket om under året men inte riktigt tagit mig för att testa själv, så det blir extra spännande att testa alla dessa. Testandet har redan börjat kan jag tala om. Jag säger såklart inget om hur mina tankar går kring de olika produkterna. Vilka som vinner de olika kategorierna får ni veta början av nästa år, när Daisy Beauty presenterar vinnarna. Nytt för i år är också att Daisy Beauty anordnar en gala i samband med korandet av vinnarna. Alla jurymedlemmar är bjudna, så jag ser fram emot att klä upp mig och gå på finfest i februari. Då kanske jag får användning för någon av de klänningar jag köpte i London, som jag kommer att visa i ett annat inlägg.

2 tankar på “Daisy Beauty Awards 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.