Marc Jacobs Style Eye-Con About last night

img_1403Jag höll mig borta från Marc Jacobs-disken in i det sista, för jag visste att om jag tittar på den är det kört. Men så en dag kunde jag inte hålla mig längre. Jag swatchade ett tiotal av skuggorna och sedan fanns det ingen återvändo. Ivrigt påhejad av Marc Jacobs-representanten plockade jag fram mitt kontokort och blundade. img_1408Färgåtergivningen på den här bilden är lite sådär. Fotat i decemberljus, ni vet. Jag har heller inte fotat några swatches, men här kan ni hitta bättre produktbilder, swatches och även några sminkningar med den här paletten. Ni får scrolla ordentligt för att komma till det göttaste.

Pris: Jag betalade 76 pund i London. Tror att den ska finnas på Sephora i Sverige om den inte är slutsåld. Har dock inte hittat någon info om tillgänglighet och pris.

1 tanke på “Marc Jacobs Style Eye-Con About last night

  1. Pingback: Kall sotning | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.